Dokumentation

Når man udarbejder et projekt, er det ofte nødvendigt med dokumentation, som giver et klart overblik over projektet og de tekniske beslutninger, der er taget undervejs, samt baggrunden herfor. Især hvis projektet skal overdrages, er det vigtigt med en samlet og sammenhængende dokumentation.

Det sker dog ofte, at der ikke er afsat tilstrækkelige ressoucer til dokumentation af projektet. Derfor ender dokumentationen ofte med at bestå af en række små, usammenhængende dokumenter, hvilket betyder, at man let mister det store overblik.
Den manglende dokumentation kan i mindre virksomheder skyldes, at det er svært at finde en medarbejder, som har den nødvendige tekniske indsigt, forståelse og evne til at formulere og illustrere materialet klart og tydeligt. Hvis en sådan medarbejder findes, er denne ofte en nøgleperson i selve udviklingen af projektet, hvorfor medarbejderen har begrænset tid til at tage sig af dokumentationen.

Derfor tilbyder vi hos Egenfeldt Innovation at udarbejde både brugsmanualer, projektrapporter, -dokumentation og dokumentationsstyring. Har I data tilknyttet til projektet, tilbyder vi også datahåndtering og analyse af jeres data.

Hos Egenfeldt Innovation kan vi udarbejde al dokumentation på dansk eller engelsk afhængigt af jeres ønsker.

Kontakt os

Har I brug for at få udarbejdet dokumentation af jeres projekt? Så ring til os på 42 75 45 45 eller send os en mail. Så sørger vi for, at I får en grundig og forståelig dokumentation af jeres projekt.
Har I brug for hjælp til selve projektudviklingen, tilbyder vi hos Egenfeldt Innovation også konsulentbistand i forbindelse med udvikling af nye koncepter, teknologier eller produkter.

Samarbejdspartner

Skal vi arbejde sammen?

Kontakt os her for mere info om hvad vi tilbyder

KONTAKT OS