Skip to main content

Dokumentation

Når der udarbejdes et projekt, er det ofte nødvendigt med dokumentation, som giver et klart overblik over projektet og de tekniske beslutninger, der er taget undervejs, samt baggrunden herfor.

Især hvis projektet skal overdrages, er det vigtigt med en samlet og sammenhængende dokumentation.

Det sker dog ofte, at der ikke er afsat tilstrækkelige ressoucer til dokumentation af projektet. Derfor ender dokumentationen ofte med at bestå af en række små, usammenhængende dokumenter. Hvilket betyder, at du let mister det store overblik.

Den manglende dokumentation kan i mindre virksomheder skyldes, at det er svært at finde en medarbejder, som har den nødvendige tekniske indsigt, forståelse og evne til at formulere og illustrere materialet klart og tydeligt.

Hvis en sådan medarbejder findes, er denne ofte en nøgleperson i selve udviklingen af projektet, hvorfor medarbejderen har begrænset tid til at tage sig af dokumentationen.

Derfor tilbyder vi hos Egenfeldt Innovation at udarbejde både brugsmanualer, projektrapporter, -dokumentation og dokumentationsstyring. Har du data tilknyttet til projektet, tilbyder vi også datahåndtering og analyse af virksomhedens data.

Hos Egenfeldt Innovation kan vi udarbejde al dokumentation på dansk eller engelsk afhængigt af dine ønsker.

Kontakt os for hjælp til dokumentation

Har du brug for at få udarbejdet dokumentation af din virksomheds projekt?

Så ring til os på 42 75 45 45 eller send os en mail.

Så sørger vi for, at du får en grundig og forståelig dokumentation af virksomhedens projekt.

Har din virksomhed brug for hjælp til selve projektudviklingen, tilbyder vi hos Egenfeldt Innovation også konsulentbistand i forbindelse med udvikling af nye koncepter, teknologier eller produkter.

Vores samarbejdspartnere

Skal vi arbejde sammen?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.
Så kontakt os her for at få mere information om, hvad vi tilbyder.