Teknologiudvikling

Der udvikles hele tiden nye teknologier, samtidig med at kendte teknologier forfines og finder nye anvendelsesområder.

De fleste virksomheder har et indgående kendskab til de teknologier, de benytter i deres produkter eller til fremstilling af disse. Derfor følger de naturligvis med i teknologiudviklingen inden for netop deres branche. Det sker dog ofte, at man med fordel kan anvende teknologier fra andre brancher til at forny ens produkter og forbedre deres egenskaber. Teknologierne kan i nogle tilfælde også være med til at gøre selve produktionen mere effektiv.

Det kan dog være et stort og tidskrævende projekt, hvis man skal sørge for at være opmærksom på alt, hvad der sker i forhold til teknologiudvikling.

Derfor tilbyder vi hos Egenfeldt Innovation at udføre technology scouting. Det betyder, at vi hjælper virksomheder med at finde nye teknologier, som enten kan gøre deres produkter billigere at fremstille, som tilfører produkterne nye egenskaber, eller som gør det muligt at udvikle nye produkter og ideer.

Skal vi hjælpe med at finde nye teknologier?

Vil I gerne gøre jeres produktion mere effektiv eller måske tilføre nye egenskaber til jeres produkter? Ring til os på 42 75 45 45 eller send os en mail med beskrivelser af jeres projekt. Så sørger vi for at grundigt at klarlægge jeres forudsætninger for at anvende nye teknologier.

Har I brug for konsulentbistand på andre niveauer, kan vi hos Egenfeldt Innovation både assistere i forbindelse med koncept- og produktudvikling, eller vi kan hjælpe med at optimere jeres arbejdsprocesser.

Samarbejdspartner

Skal vi arbejde sammen?

Kontakt os her for mere info om hvad vi tilbyder

KONTAKT OS