Ydelser

Hos Egenfeldt Innovation tilbyder vi konsulentbistand inden for en bred vifte af områder.
Mange små og mellemstore virksomheder har opbygget et højt kompetenceniveau omkring deres kerneprodukter/-ydelser. Det sikrer, at den daglige produktion og den løbende produktudvikling foregår omkostningseffektivt og professionelt.

I disse virksomheder kan der dog indimellem opstå behov for midlertidig assistance. Det kan være i forbindelse med udførelse af projekter af forskellig art, hvor det kan være hensigtsmæssigt at tilføre virksomheden nogle flere ressourcer. På den måde sikrer man, at projekterne ikke forsinkes af medarbejdernes normale arbejdsopgaver. Samtidig sørger man også for, at den daglige drift ikke lider under projektafviklingen.

Selv i større virksomheder kan det i et udviklingsforløb være fordelagtigt at udvide udviklingsgruppen med en ekstern konsulent. Det skyldes, at konsulenten har nye tilgange til virksomhedens produkter og nye måder at tænke på. Samtidig har konsulenten viden og erfaring med teknologier fra andre brancher, som måske kan udnyttes til at skabe nye, unikke produkter i virksomheden.

Hos Egenfeldt Innovation bistår vi med konsulentarbejde, uanset om I har behov for koncept-, produkt- eller teknologiudvikling. Har I brug for andre typer konsulentbistand hjælper vi også gerne med både 3D konstruktion, projektledelse og procesoptimering.

Samarbejdspartner

Skal vi arbejde sammen?

Kontakt os her for mere info om hvad vi tilbyder

KONTAKT OS