Skip to main content

Vores ydelser

Hos Egenfeldt Innovation ApS tilbyder vi konsulentbistand inden for en bred vifte af områder, herunder både produktudviklingkonceptudvikling og teknologiudvikling.

Mange små og mellemstore virksomheder har opbygget et højt kompetenceniveau omkring deres kerneprodukter / -ydelser. Det sikrer, at den daglige produktion og den løbende produktudvikling foregår omkostningseffektivt og professionelt.

I disse virksomheder kan der dog indimellem opstå behov for midlertidig assistance.

Det kan blandt andet være i forbindelse med udførelse af projekter af forskellig art, hvor det kan være hensigtsmæssigt at tilføre virksomheden nogle flere ressourcer.

Her kommer vi ind i billedet.

Vi står til rådighed

Men den rette form for hjælper sikres du, at projekterne ikke forsinkes af medarbejdernes normale arbejdsopgaver. Samtidig sørger du også for, at den daglige drift ikke lider under projektafviklingen.

Selv i større virksomheder kan det i et udviklingsforløb være fordelagtigt at udvide udviklingsgruppen med en ekstern konsulent. Det skyldes, at konsulenten har nye tilgange til virksomhedens produkter og nye måder at tænke på. Samtidig har konsulenten viden og erfaring med teknologier fra andre brancher, som måske kan udnyttes til at skabe nye, unikke produkter i virksomheden.

Hos Egenfeldt Innovation bistår vi med konsulentarbejde, uanset om din virksomhed har behov for koncept-, produkt- eller teknologiudvikling. Har virksomheden brug for andre typer konsulentbistand hjælper vi også gerne med både 3D konstruktion, projektledelse og procesoptimering.

Vores samarbejdspartnere

Skal vi arbejde sammen?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.
Så kontakt os her for at få mere information om, hvad vi tilbyder.