Skip to main content

Konceptudvikling

Skal vi hjælpe din virksomhed med konceptudvikling?

De fleste typer af produkter udfører en eller anden form for funktion. Derfor er de ofte designet ud fra et kendt princip eller koncept.

Mange virksomheder er opstået, fordi de har udviklet bedre udformninger af et allerede kendt og eksisterende produkt. Andre gange er de startet med et produkt, som udfører en funktion på en ny måde, eller som har en helt ny og brugbar funktion.

Med tiden forfiner mange virksomheder deres produkter. Det betyder, at de udnytter de bagvedliggende principper bedre og bedre.

Virksomheder oplever dog nogle gange, at forbedringsmulighederne med tiden bliver mindre.

Netop derfor tilbyder Egenfeldt Innovation at hjælpe din virksomhed med konceptudvikling – for eksempel digital konceptudvikling. Vi har kunder i hele Danmark.

Har din virksomhed brug for et nyt koncept?

Vi hjælper virksomheder med at finde nye koncepter, som kan inspirere til nye produkter.

Ved at lægge udviklingen af nye koncepter ud hos en ekstern konsulent kan du sikre, at konceptudviklingen ikke blot bliver en skelen til, hvad andre i din virksomheds branche gør. Det hænger sammen med, at en konsulent med en bred erfaring ofte bedre kan få øje på nye muligheder og trække på erfaringer fra andre sammenhænge.

Dermed kan en ekstern konsulent tilføre din virksomhed helt nye ideer til koncepter, som en fremtidig produktportefølje kan baseres på.

På den måde kan vi hos Egenfeldt innovation hjælpe dig med at distancere din virksomhed fra konkurrenterne. Dermed kan du opnå en ny platform for din virksomheds fremtid.

Kontakt os og få hjælp til konceptudvikling

Skal vi hjælpe dig med dit nye koncept? Ring til os på 42 75 45 45 eller send os en mail. Så sørger vi for at skabe et godt grundlag for din virksomheds udvikling.

Har du brug for bistand i forbindelse med andre dele af udviklingsforløbet, kan vi også være behjælpelige med både teknologi- og produktudvikling.

Vores samarbejdspartnere

Skal vi arbejde sammen?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.
Så kontakt os her for at få mere information om, hvad vi tilbyder.