Konceptudvikling

De fleste produkter udfører en eller anden form for funktion. Derfor er de ofte designet ud fra et kendt princip eller koncept.

Mange virksomheder er opstået fordi, de har udviklet bedre udformninger af et allerede kendt og eksisterende produkt. Andre gange er de startet med et produkt, som udfører en funktion på en ny måde, eller som har en helt ny og brugbar funktion.

Med tiden forfiner disse virksomheden deres produkter. Det betyder, at de udnytter de bagvedliggende principper bedre og bedre. Virksomheder oplever dog nogle gange, at forbedringsmulighederne med tiden bliver mindre.

Har I brug for et nyt koncept?

Derfor tilbyder vi hos Egenfeldt Innovation konceptudvikling til virksomheder. Vi hjælper virksomheder med at finde nye koncepter, som kan inspirere til nye produkter.

Ved at lægge udviklingen af nye koncepter ud til en ekstern konsulent kan i sikre, at konceptudviklingen ikke blot bliver en skelen til, hvad andre i jeres branche gør. Det hænger sammen med, at en konsulent med en bred erfaring ofte bedre kan få øje på nye muligheder og trække på erfaringer fra andre sammenhænge.

Dermed kan en ekstern konsulent tilføre jeres virksomhed helt nye ideer til koncepter, som en fremtidig produktportefølje kan baseres på. På den måde kan vi hos Egenfeldt innovation hjælpe jer med at distancere jeres virksomhed fra jeres konkurrenter. Dermed kan I opnå en ny platform for jeres virksomheds fremtid.

Kontakt os

Skal vi hjælpe jer med jeres nye koncept? Ring til os på 42 75 45 45 eller send os en mail. Så sørge vi for at skabe et godt grundlag for jeres udvikling.

Har I brug for bistand i forbindelse med andre dele af udviklingsforløbet, kan vi også være behjælpelige med både teknologi- og produktudvikling.

Samarbejdspartner

Skal vi arbejde sammen?

Kontakt os her for mere info om hvad vi tilbyder

KONTAKT OS