3D konstruktioner

Med 3D konstruktion er det lettere at kontrollere, om en konstruktions komponenter passer sammen. På den måde kan 3D konstruktionen være med til at reducere risikoen for konstruktionsfejl, og det er lettere at foretage ændringer i konstruktionen. Med en 3D konstruktion opnår I altså en større forståelse for konstruktionen.

Har I brug for 3D konstruktioner?

Hos Egenfeldt Innovation tilbyder vi konsulentbistand inden for 3D konstruktion, uanset om det drejer sig om store eller små emner, masker eller apparater. Ved at anvende Solidworks 2017 kan vi hjælpe jer med 3D konstruktionen af jeres produkter.

Ved større opgaver kan vi trække på vores samarbejdspartner Kjul & Co i forhold til ressourcer og kompetencer. Det betyder, at vi også kan tilbyde at fremstille de konstruerede emner i næsten alle typer materialer.

Har I brug for at få konstrueret og produceret prototyper, som har komponenter som for eksempel gummipakninger, der skal specialfremstilles, kan vi også hjælpe hermed. Lige som vi også kan konstruere og producere større konstruktioner, maskiner og produktionsanlæg.

Hos Egenfeldt Innovation har vi stor erfaring og ekspertise inden for fremstilling af mikromekanik eller andre specille emner i diverse forskellige materialer som plast og metal, inklusiv titanium.

Kontakt os

Skal vi hjælpe jer med jeres 3D konstruktioner? Så ring til os på 42 75 45 45 eller send en mail med beskrivelser af jeres projekt. Så sørger vi for at finde en løsning, som I kan bruge til noget.

Hos Egenfeldt Innovation sørger vi for altid at lave et grundigt stykke arbejde, som vores kunder kan stole på. Har I brug for at få klarlagt og defineret mulighederne og forudsætningerne for enten en koncept-, teknologi- eller produktudvikling, assisterer vi også gerne hermed.

Samarbejdspartner

Skal vi arbejde sammen?

Kontakt os her for mere info om hvad vi tilbyder

KONTAKT OS