Skip to main content

Procesoptimering

Produktionsvirksomheder har som regel gode kompetencer og forudsætninger for at optimere deres produktionsprocesser.

Det hænger sammen med, at de kender deres produkter og produktionsprocesser bedre end nogen anden. Der er dog tilfælde, hvor specielle emner har både besværlige og dyre produktionsprocesser.

Disse kan nogle gange gøres både lettere og billigere ved at anvende metoder, som virksomheden ikke har tænkt på eller kender til. Det kan eksempelvis skyldes, at den nye teknologi har sit udspring i en helt anden branche, hvorfor den normalt anvendes til helt andre emner.

Hos Egenfeldt Innovation hjælper vi din virksomhed med at finde nye metoder til fremstilling af emner, også selvom emnerne stiller specielle krav til produktionsmetoden.

Vi kan også være behjælpelige med at finde ændringer i enten design eller konstruktion af emnet, så produktionen kan gøres lettere og mere rentabel.

Kontakt os for mere information

Har din virksomhed brug for at få optimeret produktionsprocesserne?

Så tøv ikke med at ringe til os på 42 75 45 45 eller sende en mail.

Så hjælper vi dig og din virksomhed med at gøre produktionen mere rentabel.

Hos Egenfeldt Innovation ønsker vi altid at skabe værdi for vores kunder. Derfor giver vi altid et grundigt stykke arbejde, som klarlægger alle forudsætninger. På den måde sørger vi for, at vores kunder får mere værdi, end opgaven har kostet.

Har du brug for bistand i forbindelse med andre aspekter af din virksomhed? Hos Egenfeldt Innovation hjælper vi også gerne med både koncept-, teknologi- og produktudvikling.

Vores samarbejdspartnere

Skal vi arbejde sammen?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.
Så kontakt os her for at få mere information om, hvad vi tilbyder.