Skip to main content

Projektledelse

I små og mellemstore virksomheder er det ofte en udfordring at finde en projektleder, som ikke også er én af hovedkræfterne i udførelsen af projektet eller dele af det.

Det betyder, at projektlederen må prioritere sin tid mellem projektledelsen og sit eget bidrag til projektet.

Derudover kan projektlederen have svært ved at træffe beslutninger. Det skyldes, at det kan være svært ikke at have et uforholdsmæssigt stort fokus på egne interesseområder.

Derfor kan det være en god ide at hente en projektleder ude fra, som kan holde fokus på selve projektet og dets fremdrift.

En ekstern projektleder er heller ikke personligt påvirket af, om den ene løsning i sidste ende vælges frem for en anden.

Ved at indhente en ekstern projektleder kan der også frigøres mere ekspertkapacitet inden for virksomheden. Projektlederen kan dermed tilføre nye måder at se tingene på samt inspirere med nye løsningsmuligheder, som eksempelvis bygger på nye koncepter eller teknologier.

Har du brug for vores hjælp til projektledelse?

Skal vi hjælpe med projektledelse for din virksomhed?

Hos Egenfeldt Innovation tilbyder vi kvalificeret projektledelse for både kortere og længere perioder. Lyder det til noget, som din virksomhed har brug for?

Så ring til os på 42 75 45 45 eller send en mail. Så finder vi en løsning til dine behov.

Vores samarbejdspartnere

Skal vi arbejde sammen?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.
Så kontakt os her for at få mere information om, hvad vi tilbyder.