Projektledelse

I små og mellemstore virksomheder er det ofte en udfordring at finde en projektleder, som ikke også er én af hovedkræfterne i udførelsen af projektet eller dele af det.

Det betyder, at projektlederen må prioritere sin tid mellem projektledelsen og sit eget bidrag til projektet. Derudover kan projektlederen have svært ved at træffe beslutninger. Det skyldes, at det kan vær svært ikke at have et uforholdsmæssigt stort fokus på egne interesseområder.

Derfor kan det være en god ide at hente en projektleder udefra, som kan holde fokus på selve projektet og dets fremdrift. En ekstern projektleder er heller ikke personligt påvirket af, om den ene løsning i sidste ende vælges frem for en anden.
Ved at indhente en ekstern projektleder kan der også frigøres mere ekspertkapacitet inden for virksomheden. Projektlederen kan dermed tilføre nye måder at se tingene på samt inspirere med nye løsningsmuligheder, som eksempelvis bygger på nye koncepter eller teknologier.

Kontakt os

Skal vi hjælpe med jeres projektledelse? Hos Egenfeldt Innovation tilbyder vi kvalificeret projektledelse for både kortere og længere perioder. Ring til os på 42 75 45 45 eller send en mail. Så finder vi en løsning til jeres behov.

Samarbejdspartner

Skal vi arbejde sammen?

Kontakt os her for mere info om hvad vi tilbyder

KONTAKT OS