Værdier

Hos Egenfeldt Innovation ønsker vi altid at have glade og tilfredse kunder, når vi assisterer i forbindelse med koncept-, teknologi- eller produktudvikling.

Vores mission er derfor altid at levere arbejde, som skaber værdi for vores kunder.

Af den grund lægger vi hos Egenfeldt Innovation stor vægt på at vide frem for at tro.

Hvad vi mener

Værdi for kunden
Når vi arbejder som konsulenter på et udviklingsprojekt sørger vi derfor for at kortlægge og klart definere alle de forudsætninger, der er for projektet. På den måde kan vores kunder altid regne med de resultater, vi opnår.

Opgavens løsning skal dermed altid tilføre kunden større værdi end det koster at løse opgaven.

Hos Egenfeldt Innovation ved vi, at vores kunder ofte har deadlines, som de skal overholde. Derfor sørger vi for at tilrettelægge arbejdet og arbejdstiden efter vores kunders behov. Vi er derfor fleksible, så vi kan hjælpe vores kunder hurtigt kan komme videre med deres udviklingsprojekt.

Fortrolighed
Hos Egenfeldt Innovation arbejder vi i høj grad med fortrolige oplysninger og specialviden, som ikke skal ende hos vores kunders konkurrenter. Derfor vægter vi fortrolighed højt hos Egenfeldt Innovation. Derfor garanterer vi, at fortrolige oplysninger og deres specialviden ikke på nogen måde videregives til andre.

Aftalesikkerhed
Hos Egenfeldt Innovation udarbejder vi i samarbejde med vores kunder en fælles vurdering af, hvad der er nødvendigt i forhold til tid og økonomi for at kunne udføre en opgave. På den måde ved vores kunder altid, hvilke omkostninger de har i forbindelse med opgaven.

Tager opgaven kortere tid, faktureres kunden naturligvis kun for den tid, der er brugt. Skulle der derimod opstå uforudsete udfordringer, som har en væsentlig indflydelse på, hvor meget tid opgaven kræver, orienteres kunden naturligvis omgående. I sådanne situationer finder vi i fællesskab frem til, hvad der skal ske videre frem.

Vores kunder kan til enhver tid følge med i arbejdets fremdrift, eller der kan lægges løbende stoppunkter ind i forløbet, så kunden kan godkende det foreløbige arbejde inden fortsættelse.

Hos Egenfeldt Innovation ønsker vi ikke at fastholde vores kunder via kontrakt, men derimod gennem høj kundetilfredshed. Vores kontrakter er derfor til for at sikre vores kunders interesser og tryghed. Såfremt arbejdet ikke lever op til kundens forventninger, er kunden naturligvis berettiget til at afbryde projektet og samarbejdet uden varsel.

Det er bedre at sige nej til en opgave end at tage en opgave, man ikke kan løse i en ordentlig kvalitet.

Samarbejdspartner

Skal vi arbejde sammen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ac nibh vestibulum, laoreet ipsum quis, vestibulum nisi. Curabitur non mi et turpis pharetra vulputate.

KONTAKT OS