Skip to main content

Vores værdier

Hos Egenfeldt Innovation ønsker vi altid at have glade og tilfredse kunder, når vi assisterer i forbindelse med koncept-, teknologi- eller produktudvikling.

Vores mission er derfor altid at levere arbejde, som skaber værdi for vores kunder. Af den grund lægger vi hos Egenfeldt Innovation stor vægt på at vide frem for at tro.

Når du vælger os til at hjælpe din virksomhed, kan du derfor være sikker på et ordentligt stykke arbejde, der matcher dine ønsker og behov.

Hvordan gør vi dette?

Værdi for kunden

Når vi arbejder som konsulenter på et udviklingsprojekt sørger vi derfor for at kortlægge og klart definere alle de forudsætninger, der er for projektet. På den måde kan du som vores kunde altid regne med de resultater, vi opnår.

Vores formål er at finde en løsning, der giver dig større værdi, end det koster at løse selve opgaven.

Hos Egenfeldt Innovation ved vi, at vores kunder ofte har deadlines, som de skal overholde. Derfor sørger vi for at tilrettelægge arbejdet og arbejdstiden efter vores dine behov.

Vi er derfor fleksible, så vi kan hjælpe dig med hurtigt kan komme videre med dit udviklingsprojekt.

Fortrolighed

Hos Egenfeldt Innovation arbejder vi i høj grad med fortrolige oplysninger og specialviden, som ikke skal ende hos vores kunders konkurrenter.

Derfor vægter vi fortrolighed højt hos Egenfeldt Innovation.

Derfor garanterer vi også, at fortrolige oplysninger og deres specialviden ikke på nogen måde videregives til andre.

Aftalesikkerhed

Hos Egenfeldt Innovation udarbejder vi i samarbejde med vores kunder en fælles vurdering af, hvad der er nødvendigt i forhold til tid og økonomi for at kunne udføre en opgave.

På den måde ved du som vores kunde altid, hvilke omkostninger du vil have i forbindelse med opgaven.

Tager opgaven kortere tid, faktureres du naturligvis kun for den tid, der er brugt. Skulle der derimod opstå uforudsete udfordringer, som har en væsentlig indflydelse på, hvor meget tid opgaven kræver. Sp orienteres du naturligvis omgående.

I sådanne situationer finder vi i fællesskab frem til, hvad der skal ske videre frem.

Du kan til enhver tid følge med i arbejdets fremdrift, og der kan lægges løbende stoppunkter ind i forløbet, så du kan godkende det foreløbige arbejde inden fortsættelse.

Hos Egenfeldt Innovation ønsker vi ikke at fastholde vores kunder via kontrakt, men derimod gennem høj kundetilfredshed.

Vores kontrakter er derfor til for at sikre dine interesser og tryghed. Såfremt arbejdet ikke lever op til dine forventninger, så er du naturligvis berettiget til at afbryde projektet og samarbejdet uden varsel.

Det er bedre at sige nej til en opgave end at tage en opgave, vi ikke kan løse i en ordentlig kvalitet.

Skal vi håndtere din produktudvikling?

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi eventuelt kan hjælpe dig og din virksomhed i mål?

 kontakt os gerne allerede i dag.

Vores samarbejdspartnere

Skal vi arbejde sammen?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.
Så kontakt os her for at få mere information om, hvad vi tilbyder.